Konu: Bizim Forum 1. Geleneksel Karikatür Yarışması (2) Perş. Eyl. 04, 2008 2:14 pm
yine yeni yeniden bir yarışmayla karşınızdayız...bizler karikatür diyalog balonlarini temizleyip sizlere sunacagiz ve sizler de karikaturlerdeki yuz ifadesine ve baloncuk siralamasina gore yeni diyaloglar yazacaksiniz.
bir kisi birden cok diyalog ile katilim saglayabilir. konular surekli acik olacaklardir, akliniza gelen diyaloglari her zaman ekleyebilirsiniz. diyalog yazarken yuz ifadelerine ve siralamaya dikkat ediniz. balonlarin konusma balonu mu yoksa dusunme balonu mu oldugunu goz onunde bulundurunuz paylaşımlarını beğendiğiniz arkadaşlara rep yoluyle teşekkür edebilirsiniz..
İŞte İlk Karikatürümüz..Kafanıza göre uydurun ...Hadi bakalım..
Misafir Misafir
Konu: Geri: Bizim Forum 1. Geleneksel Karikatür Yarışması (2) Perş. Eyl. 04, 2008 2:19 pm
-işte bende sonra ne yaparsan yap karışmayacam artık seni kurtaramam dedim *kime dedin? -ona dedim *o kim ? -iki saattir anlatıyorum sen dinlemiyo musun lan *pardon abi gözlerin sürme çekmiş gibi çok güzel ona takılmışım.burdan bana gidelim mi ?
şımarıqım
Konu: Geri: Bizim Forum 1. Geleneksel Karikatür Yarışması (2) Çarş. Ara. 17, 2008 9:02 pm
Süper uydurmuşsun zaten bunun üstüne olmaz yapamayız
dikdat
Konu: Geri: Bizim Forum 1. Geleneksel Karikatür Yarışması (2) Cuma Haz. 19, 2009 2:52 pm